GYŐZELEM A SERDÜLŐ RANGADÓN

GYŐZELEM A SERDÜLŐ RANGADÓN

2019.11.30-án a Kőrösi KDSE Érd csapatánál vendégeskedtünk. Ellenfelünk a tabella közepén helyezkedik el. Nem téveszthetett meg bennünket helyezésük, mert egy igen kellemetlen stílusban játszó együttes, akik védekezésüket gyakran váltogatják, zárt hatos falról pillanatok alatt váltanak négy-kettes, öt-egyes vagy három-hármas nyitott formációra, ennek kellett megtalálnunk az ellenszerét. Erre készültünk, ezt gyakoroltuk a héten, fontosak voltak az 1-1 elleni párharcok, a betörések, valamint a páros kapcsolatok.

A találkozó első félidejében fej-fej mellett haladtak a csapatok. Védekezésünk nem a megfelelő hőmérsékleten működött és támadásban is sokat hibáztunk. Ennek köszönhetően 1 gólos hátránnyal fordultunk.
A második játékrész 8. percéig, az addig megszokott mederbe folytatódott a mérkőzés. Utána tudtunk váltani, elsősorban védekezésünk és kapusteljesítményünk javult fel, de elől is jó megoldásokat választottunk és a kidolgozott helyzeteket értékesíteni tudtuk. A mérkőzés végére minden téren ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni.
Kőrösi KDSE Érd –HORT SE (12) 18 – 24 (11)

Az utolsó fordulóban a listavezető MAC-Szent István SE csapatát fogadjuk a Kruj Iván sportcsarnokban szombaton, 16 órakor.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük