RG

RG

A HORT S.E. Ritmikus gimnasztika szakosztály története

Szakosztályunk 1994 óta Schluth Mónika vezetése alatt Erzsébetvárosi Sportegyesület (ESE) néven volt ismert.
2009-ben az addig otthont adó, Százház utcai, edzőterem lebontása után az RG szakosztály továbbra is Schluth Mónika irányítása mellett egy másik egyesületben, a HORT SE-ben, folytatta, kezdetben átmeneti edzőtermi megoldásokkal. Ezen ideiglenes helyszínek voltak: a Hernád utcai, Vendéglátó Idegenforgalmi és Kereskedelmi középiskola (VIK) tornaterme és a BHSE (Honvéd) Dózsa György úti vívóterme.
2010 óta a XIII. kerületi Láng sportcsarnokkal szakosztályunk ismét szép, új és biztos otthonra talált.
Mind e mellett a ritmikus gimnasztika szakosztály Szentendrén is tart edzéseket a környékbeli lányoknak, a Barcsay Jenő Általános Iskolában.
Schluth Mónika vezetése alatt a ritmikus gimnasztika szakosztály számos válogatott versenyzőt nevelt, úgy mint Guba Mari, Klics Orsolya, Márton Mínea, Rádl Nikolett, Rosta Katalin, Sáthy Szandra, Strich Anett, Tóth Dóra. Utánpótlás versenyzőink is szép eredményekkel büszkélkedhetnek, országos valamint Budapest bajnokok, és nagy sikerrel szerepelnek a nemzetközi szőnyegeken is.

Tanfolyamainkra várunk minden szép alakot, kecses mozgást, egészséges testtartást vágyó leányt.
Mindenkinek lehetősége van megmérettetni magát versenyeken is,de nem kötelező a versenyzés. A szép versenyruhák, a gyönyörű sminkek, a versenyszellem és a haladók példája azonban legtöbbször a szőnyegre viszi a félénkebbeket is.
A szülők és hozzátartozók – a versenyeken kívül – fél évente megrendezésre kerülő házi bemutatókon nézhetik meg ki mire jutott az előző fél évben. Nyaranta több edzőtábort szervezünk napköziset és bentlakásost is, melyre mindenkit szeretettel várunk.Több korosztályos csoportunk van mind Budapesten, mind Szentendrén, így jelentkezhetnek szakosztályunkba teljesen kezdőktől a máshol már rutinra szert tett tornászok is. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Jelentkezés Schluth Mónika HORT SE Ritmikus Gimnasztika szakosztályvezetőnél: 06 20/353 7027.